Clairvoyance – helt nede på jorden.

Det glæder mig at tilbyde at hjælpe dig videre i din personlige udvikling gennem clairvoyance.

Jeg har, som psykoterapeut, erfaring med, at clairvoyancen er en smuk, ren og virkningsfuld tilgang, når problemer kører i ring.

Clairvoyant rådgivning handler allermest om at hjælpe dig med at se, hvem du er på et dybere plan – hvad din sjæl har på hjertet. Vi er mest af alt vant til at lytte til vores ego, og det kommer der ikke altid noget godt ud af.

I clairvoyant rådgivning arbejdes der ikke med problemer og begrænsninger, men med transformation.

Det foregår på den måde, at jeg tænker på dig/stiller ind, og når jeg gør det, så ser jeg en ”film,” med dig som hovedperson. Indimellem er der lyd på filmen, så budskaberne også kan komme igennem denne vej. Du skal være indstillet på, at indsigten ofte meddeles i symbolform, og derfor kræver en form for oversættelse, som jeg, om ønskeligt, gerne assisterer.

Det er vigtigt, at du ikke opfatter mig som den, der skal fortælle dig sandheden om dig og dit liv, men som den, der kan hjælpe dig med at tydeliggøre en indsigt.

Jeg er ikke et orakel, snarere en fødselshjælper.

Jeg kan ikke forudsige fremtiden, men give dig vigtige pejlinger, og jeg er ikke kanal for dystre hændelser, som sygdom og død.

Du er velkommen til at møde op fysisk eller til at bestille en clairvoyance, som jeg indtaler på en lydfil og sender til dig.

www.præstøpsykoterapi.dk